Vandaag heeft het bestuur bekend gemaakt dat er drie nieuwe bedrijven zijn toegetreden tot de BSC: C&I Testmanagement, FYI-Dynamics en The Dynamics Tailor. Het totaal aantal leden komt daarmee op 42 bedrijven. De BSC groeit met ca. 6 leden per jaar en voorziet duidelijk in een behoefte. Samenwerking, kennisdeling en synergievoordeel zijn een must geworden voor veel bedrijven om de snelle ontwikkelingen in het Dynamics domein te volgen en om bij te blijven in de Cloud-ontwikkelingen.

Over de Business Solutions Coöperatie

Business Solutions Coöperatie is de eerste Nederlandse Dynamics NAV-CRM coöperatie. De Business Solutions Coöperatie is een samenwerkingsverband van meer dan 40 Dynamics NAV en CRM bedrijven met gezamenlijk meer dan 85 senior consultants. De Business Solutions Coöperatie is Microsoft Silver Partner en Microsoft Cloud Partner en biedt haar leden een uitgebreide set aan services waaronder het Cloudportaal van QBS.

Enkele leden van de BSC op de NAV Techdays 2017.

Enkele leden van de BSC op de NAV Techdays 2017.

more similar articles