De Masterclass en de Business Central sessie van Arend-Jan Kaufmann waren een groot succes! Technisch is er veel veranderd en er staat ons nog wel het e.e.a. te wachten. Duidelijk is geworden dat veel onderwerpen m.b.t. Apps en Extensions moeten nog uitgewerkt en uitgedacht worden. Bestaande “programming guidelines” moeten bijgewerkt worden en verdere verdieping in PowerApps en Microsoft Flow is een must.

Verder is er veel uitzoekwerk rond nummerreeksen, landingspages, beoordeling van apps, doorberekenen van abonnementen voor apps, certificeringen enz. enz. Diverse leden zijn bezig met deze vragen.

Een aantal technisch consultants van de BSC heeft daarom besloten om op vrijdagen op dezelfde locatie (Utrecht/De Meern) te gaan werken aan de ontwikkeling van Apps en Extentions alsmede de certificering ervan. Ieder werkt aan z’n eigen apps, in eigen tempo en volgens eigen visie maar met de grote voordelen van het werken op dezelfde locatie op de zelfde dag: we kunnen kennis delen en hoeven dus niet voor alles het wiel zelf uit te vinden. Verder hebben we o.a. als doel om de voortgang in de app-ontwikkeling er in te houden en samen te werken aan “programming guidelines”.

Developmentdagen zijn er voor technisch consultants (maar ook andere geïnteresseerde leden/consultants zijn welkom).

Locatie: Marelaan 1, Utrecht – De Meern.

Geplande dagen: Ieder laatste vrijdag van de maand.

more similar articles