Op vrijdag 26 april 2019 organiseert de BSC voor haar leden weer een sprankelende dagsessie over het Microsoft Power Platform en Dynamics 365 Business Central.

Arend-Jan Kauffman heeft meer dan 16 jaar ervaring met Microsoft Dynamics en meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie. Met een sterke focus op architectuur, ontwerp en integratie, heeft hij in verschillende rollen gewerkt met een breed scala aan technologieën en platforms, waaronder C/SIDE-ontwikkeling, Microsoft .Net, Microsoft Azure en Office 365. Sinds 2013 wordt hij bekroond als MVP.

Op deze dag zal Arend-Jan op een interactieve manier ingaan op o.a. Workflow in Business Central in combinatie met Microsoft Flow en de integratie van het Power Platform met Business Central. Een uitstekend vervolg op de “App-in-a-day” Workshop.

Er is voldoende ruimte voor vragen en specifieke cases rondom deze onderwerpen. Het programma wordt dusdanig ingericht dat het voor zowel functionele als technische consultants interessant is.

Voor leden en medewerkers van leden is deze dag gratis. Lunch is inbegrepen. Lid worden? Meer informatie: https://www.businesssolutions-coop.nl/contact/

more similar articles