In maart 2020 zijn tien nieuwe leden toegetreden tot onze coöperatie!

  • Bink ICT B.V.
  • Proces Match
  • Van Hees administratie & automatisering
  • Acist
  • Dillon Consultancy
  • SAN Business Solutions
  • Antilopes
  • PreLogic
  • Solutions Factory
  • Suelto GCV

Wim Boersma (eigenaar Proces Match): “Zelfstandigheid blijft voor mij het uitgangspunt, maar samenwerking zie ik als een must. Na de eerste kennismaking op een van de BSC-kennissessies, ben ik alleen maar enthousiaster geworden. Kortom, ik wil graag bij de BSC aansluiten; ik zie uit naar een fijne samenwerking.

Over de BSC

Business Solutions Coöperatie (BSC) is de eerste Nederlandse Dynamics 365 Business Central coöperatie. De BSC is een samenwerkingsverband van meer dan 60 Dynamics 365 Business Central bedrijven met gezamenlijk meer dan 150 senior consultants. Lid worden? Meer informatie? Zie https://www.businesssolutions-coop.nl/

more similar articles