Introductie Business Central – Release April 2019 bij de Business Solutions Coöperatie
8 maart 2019

Introductie Business Central – Release April 2019 bij de Business Solutions Coöperatie

Op vrijdag 29 maart 2019 zal Jan Veenendaal speciaal voor leden van de Business Solutions Coöperatie de nieuwe release van Business Central (April 2019 Release) introduceren.

Sinds de lancering in april 2018 heeft Dynamics 365 Business Central steeds meer ingang gevonden bij organisaties die hun bedrijf digitaal willen transformeren. Microsoft lanceerde in oktober ’18 Business Central voor on-premises implementaties. Met de april ’19 release worden diverse technische en functionele wijzigingen doorgevoerd en heeft als doel de huidige klanttevredenheid te vergroten.

Prestaties, betrouwbaarheid en uitbreidingen van de schaalbaarheid

Microsoft streeft ernaar om de productiviteit naar een hoger niveau tillen door alle klanten van Business Central een soepele en frisse ervaring te bieden met de webinterface in de browser of de moderne Windows App voor desktop . Het combineren van moderne trends rond webgebaseerde applicaties en de complexe vereisten van een Business Central klant resulteerde in verschillende verbeteringen die de productiviteit van een drukke professional verbeteren.

Basisapplicatie als app

Microsoft investeert ook in het platform om het voor ISV’s gemakkelijker te maken om in de cloud te komen. Dit wordt bereikt door de grote applicatie die we vandaag hebben, te splitsen in een systeemapp en een app daarboven als een uitbreiding, gecompileerd in AL met Visual Studio Code.

Veiligheid

Het beveiligingsteam van Business Central werkt continue achter de schermen om de beveiliging van gegevens te waarborgen. Naast voortdurende verbetering van onze beveiligingsinfrastructuur en -processen, zorgen zij ervoor dat Business Central blijft voldoen aan de ISO27001-, ISO27017-, ISO27018-, SOC 1 & 2 Type 2-, HIPPA BAA- en FERPA-normen voor beveiliging en privacy-compliance. 

Verder kondigt Microsoft aan verder te investeren in het opslaan van de productgegevens in Common Data Service (CDS) voor apps om voorbereid te zijn voor de AI-cloud. 

Deze sessie is gratis voor leden. Meer informatie of lid worden? Neem contact op!

Over de BSC

Business Solutions Coöperatie (BSC) is de eerste Nederlandse Dynamics 365 Business Central coöperatie. De BSC is een samenwerkingsverband van meer dan 50 Dynamics 365 Business Central bedrijven met gezamenlijk meer dan 100 senior consultants. Lid worden? Meer informatie? Zie https://www.businesssolutions-coop.nl/

Share: