BSC organiseert trainingen en workshops
31 januari 2019

BSC organiseert trainingen en workshops

De Business Solutions Coöperatie (BSC) organiseert trainingen en workshops op iedere laatste vrijdag van de maand. De trainingen zijn gratis voor leden van de BSC.

De trainingen en workshops, waarin uiteenlopende onderwerpen behandeld worden, zijn bedoeld voor Microsoft Dynamics 365 Business Central consultants, zowel technisch als functioneel.

In februari wordt de workshop “App in a day” gegeven door Thijs van de Nieuwenhof.

In deze workshop leert u hoe u bedrijfstoepassingen (apps) kunt maken zonder code te schrijven door gebruik te maken van de Business Application Platform-technologieën van Microsoft: PowerApps, Microsoft Flow en CDS for Applications. U leert hoe u apps kunt bouwen die op mobiele apparaten worden uitgevoerd en deze veilig in uw organisatie kunt delen. Deze workshop behandelt de basisprincipes van Microsoft PowerApps en Flow met specifieke use cases en practica. Deelnemers krijgen hands-on ervaring met het werken met PowerApps en Microsoft Flow, en we zullen ook samen een voorbeeldtoepassing bouwen.

Alle trainingen 2019

22 februariApp In A Day
29 maartIntroductie nieuwe release Business Central
26 aprilOntwikkelen testapps
31 meiFunctioneel Business Central
28 juniDevOps/Github
30 augustusFunctioneel Business Central
27 septemberBC App in de App Source deel 2
25 oktoberNieuws van Directions
29 novemberTechnisch Business Central

Interesse in deze trainingen en workshops? Neem gerust contact op!

Over de Business Solutions Coöperatie

Business Solutions Coöperatie is de eerste Nederlandse Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) coöperatie. De Business Solutions Coöperatie is een samenwerkingsverband van meer dan 50 Dynamics 365 Business Central bedrijven met gezamenlijk meer dan 100 senior consultants.

Share:

Categorieën

Recent Posts