AAS At Work B.V.

Met AAS At Work BV beschikt U over een partner die over alle vereiste certificaten van Microsoft beschikt om Microsoft Dynamics NAV te mogen aanpassen, uitbreiden en ondersteunen.

Met onze ontwikkel licentie is AAS At Work in staat om Microsoft Dynamics NAV aan te passen om zo een zo goed mogelijk passende oplossingen te kunnen bieden. Daarbij zullen wij nooit de standaard NAV functionaliteit uit het oog verliezen zodat het gebouwde maatwerk geen belemmering wordt bij een toekomstige upgrade. We hebben veel ervaring in het bouwen en ontwikkelen van interfaces, documentscanning, rapportages en urenregistratie geheel binnen de richtlijnen van Microsoft. AAS At Work verzorgt upgrades en levert onderhoud op zowel bestaande als door ons zelf ontwikkelde functionaliteiten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Project Info

  Support & Trainingen


  AAS At Work verzorgen trainingen en support op het gebied van Microsoft Dynamics NAV geheel geënt op uw bedrijfsvoering. Tevens is het mogelijk middels cloud computing 24/7 support contracten af te sluiten.

   

  Onze producten:

  AAS urenregistratie functionaliteit

  Dit is de uitgelezen mogelijk een administratie bij te houden op basis van uren.

  AAS document-scanning

  Biedt de mogelijk om bijvoorbeeld facturen in te scannen en automatisch te koppelen in Microsoft Dynamics NAV. Ook geschikt voor het maken van een digitaal archief

  AAS in de CLOUD

  Zet uw bedrijfsadministratie op onze server. U en uw boekhouder hebben exclusief toegang tot het volwaardig ERP pakket Microsoft Dynamics NAV zonder grote investeringen zoals servers, systeembeheer, infrastructuur e.d.

  AAS Stockcontrol

  Krijg de mogelijkheid om d.m.v. barcode scanners automatisch inzicht te verkrijgen in de voorraden in uw opslag.