Add-IT

Over ons

Wij zijn Add-IT


Add-IT Infosystems BV, aangenaam. Mogen wij u helpen uw ambities waar te maken? Als seniors hebben we jarenlange ervaring in het automatiseren van bedrijven.

Onder de naam Add-IT Software Solutions implementeren wij ERP-software, specifiek voor uw branche, toegespitst op uw bedrijfsprocessen. Add-IT ICT Solutions levert en beheert netwerken, van server tot handterminal op de werkvloer.

 

ICT Solutions


nformatie en IT-functionaliteit toegankelijk maken voor gebruikers. Altijd en overal, van boardroom tot werkvloer. Dat beschouwen we als onze missie en het stempelt onze visie op systeem- en netwerkbeheer. We beperken ons niet tot de kantooromgevingen. Integendeel. Onze kracht is het realiseren van totaaloplossingen. Van server tot handterminal op de werkvloer.

Uw netwerk als succesfactor

We zijn er bij Add-IT ICT Solutions van overtuigd dat uw netwerk een succesfactor kan worden. Als informatie en functionaliteit altijd en overal toegankelijk zijn, creëert u inspirerende mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden om processen op operationeel niveau te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan heftruckterminals die draadloos toegang hebben tot uw ERP-systeem. Zo wisselt u realtime informatie uit met de werkvloer.

add-it