DYNABEC Solutions

HAAL HET MAXIMALE UIT NAV

DYNABEC Solutions is de partner voor implementatie en optimalisatie van Microsoft Dynamics NAV software. Vele jaren ervaring en professionals die een brede kennis hebben van verschillende branches zorgen er voor dat er geen verrassingen zijn. Onze ruime kennis van de branche en creativiteit zorgen voor oplossingen die het u mogelijk maken om op een efficiënte en prettige manier met Microsoft Dynamics NAV te werken.

Oplossingen die weinig onderhoudskosten vergen en die bijvoorbeeld het snel installeren van upgrades niet in de weg staan. Wij zorgen er voor dat u een groter rendement kunt halen uit uw bestaande software.

Ook op het gebied van functioneel- en operationeel beheer van Microsoft Dynamics NAV software biedt DYNABEC Solutions u vele mogelijkheden die het rendement vergroten van uw organisatie.

 

OVER ONS

Sinds 1999 is DYNABEC Solutions actief om voor het MKB innovatieve oplossingen te creëren en ondersteuning te leveren voor implementatie en beheer voor Microsoft Dynamics NAV en andere Microsoft gerelateerde producten.

De oplossingen staan in het teken van verbetering van de bedrijfsprocessen. Continuïteit en het vergroten van het rendement staan voorop.

Kennis en ervaring

Naast functionele en technische Microsoft kennis is er ook veel ervaring opgedaan in diverse branches. Met behulp van deze mix van kennisgebieden realiseren wij toegevoegde waarde voor onze u.

Wij verzorgen, dikwijls in samenwerking met collega’s van andere Microsoft Dynamics partners voor een optimale afstemming tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikerswensen en de mogelijkheden die Microsoft Dynamics biedt. Wij helpen u de meerwaarde van uw IT investering te realiseren. Onze “handen uit de mouwen” mentaliteit staat garant voor het realiseren van de gestelde doelen binnen het afgesproken budget en opgestelde planning.

Dieptekennis

Binnen de Microsoft Dynamics NAV software heeft DYNABEC veel ervaring met :

  • Manufacturing
  • Bouw
  • CRM
  • Logistiek
  • Finance
  • Ontwikkelen en realiseren van extra functionaliteiten ( Tools/ Add-on )
  • Koppelingen met niet Microsoft Dynamics programmatuur