BINZS consultancy

Ik ben Eric van Poppel, 49 jaar en woon in Tilburg. Sinds 1 november werk ik als zelfstandig ondernemer onder de naam BINZS consultancy met als doel bedrijven te begeleiden bij de implementatie van software oplossingen gebaseerd op het 365 platform. Ik heb de afgelopen 10 jaar bij GAC Business Solutions gewerkt in de rol als Functioneel Ontwerper en Senior Consultant voor de MS Dynamics NAV ERP oplossing. Hiervoor heb ik ervaring op gedaan met Isah7, SAP R3 en bij de start van mijn carrière ben ik werkzaam geweest als (SQL) ontwikkelaar. Mijn branche specifieke kennis richt zich met name op de (semi) proces industrie en ik heb ruime ervaring in omgevingen die sterk te maken hebben met GMP zoals de Farmaceutische, Chemische en Voedingsmiddelen industrie. Hierbij heb ik verschillende NAV implementaties gedaan waar Software validatie een rol speelt. Verder heb ik ervaring met het implementeren van Engineer-to-Order (projectmatig) en Configure-to-Order industrieën. In MS Dynamics NAV ligt mijn kracht in de productie (MRP/MPS), WMS, projecten en service module. Verder heb ik verschillende internationale implementaties gedaan van MS Dynamics NAV waarbij een CORE oplossing in verschillende landen wordt uitgerold.

Een van de redenen om mij aan te sluiten bij een samenwerkingsverband is de mogelijkheden die dat biedt om te klankborden met vakgenoten en toegang te houden tot het Microsoft Partner netwerk. En hoewel ik in staat ben om code aanpassingen te maken in NAV of een financiële administratie in te richten, verwacht ik in deze samenwerking ook de expertise te vinden die ingezet kan worden als een van mijn klanten behoefte heeft aan een groter stuk maatwerk of een meer inhoudelijke financieel consultant.

Mijn kracht ligt met name op het gebied van diagnoses en voorstellen van een oplossingsrichting en deze vervolgens gestructureerd te implementeren. Ik heb een MS certificering performance optimalisatie MS Dynamics NAV en ben van plan mijn SQL Certificaten weer te vernieuwen.