NAViDocs

NAVIDOCS
de oplossing voor Automatische Factuurherkenning en -verwerking

NAViDocs is heel eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Geen lange implementatietrajecten maar direct aan de slag. Dat is NAViDocs.

MAIL, SCAN en APP

Het maakt niet uit hoe de facturen worden aangeleverd: via een scanner, via de mail of via een app. NAViDocs weet er raad mee. Papieren documenten scant u in, email met bijlages worden automatisch verwerkt en bonnetjes worden via een App direct verwerkt. Op die manier is uw (financiële) administratie direct bijgewerkt.

 

HERKEN

Door analyse van de structuur en de inhoud wordt een document herkend. Hiervoor wordt onder andere OCR (Optical Character Recognition) gebruikt. Worden documenten van eenzelfde relatie met verschillende lay-outs aangeleverd? Dit is voor NAViDocs geen probleem.

 

VERWERK

Nadat facturen zijn herkend en gecontroleerd kunnen ze automatisch worden verwerkt. Door verwerking wordt het grootboek direct bijgewerkt. Krijgt u een document van een nieuwe relatie? Op basis van de documentinhoud kan direct een nieuw Contact, Leverancier of Klant worden aangemaakt. Dit alles in hetzelfde NAViDocs systeem.

 

ARCHIVEER

De verwerkte facturen en andere documenten worden in een digitaal archief opgeslagen. Dit digitale archief is volledig doorzoekbaar en is gekoppeld aan uw contacten, leveranciers of klanten. Op deze manier kunt U precies traceren welke interacties U met uw relatie heeft gehad. Sneller dus dan het opzoeken in ordners.