The Dynamics Tailor

The Dynamics Tailor levert en ondersteunt automatiseringsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft Dynamics NAV.

Hierbij stap ik op ieder gewenst moment in het proces in: Van het leveren van de licentie, via installatie, implementatie, maatwerk en documentatie, tot ondersteuning en beheer.

Onderscheidend

The Dynamics Tailor werkt nèt even anders: Een software consultant, die de programmatuur bekijkt door een bril van uw bedrijfsprocessen. Hoewel dit initieel iets meer tijd kost, krijgt u hier een hoop voor terug: Software die naadloos aansluit op uw proces, en die u in staat stelt dit proces nauwlettend te bewaken.

Door zorgvuldig te documenteren, en eigenaarschap te stimuleren bij uw medewerkers, maakt The Dynamics Tailor hiervan samen met u een reproduceerbaar en eenvoudig te onderhouden geheel.

Diverse sectoren

Door jarenlange ervaring bij diverse bedrijven en met diverse ERP-systemen kan ik me niet alleen snel inleven in uw bedrijfsprocessen, maar ben ik ook in staat om deze kritisch met u te bekijken en optimaliseren.

The Dynamics Tailor?

Ja, een wat ongebruikelijke naam. “Dynamics” komt uiteraard voort uit mijn passie voor Microsoft Dynamics. Zoals u ongetwijfeld weet, past een “Tailor” bestaande kleding aan; zodat het nèt even wat lekkerder zit, wat mooier valt, of beter past bij een bepaalde gelegenheid of functie. Wanneer uw fijnste kledingstuk beschadigd is geraakt, zorgt de kleermaker dat u het weer kan gebruiken, en soms maakt een kleermaker van niets dan mooie stof iets prachtigs.

The Dynamics Tailor biedt u dezelfde dienst, maar doet dit met software in plaats van kleding.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is hierbij dat ik altijd probeer zo dicht mogelijk bij de standaard te blijven, en – wanneer dit niet mogelijk is – met de spreekwoordelijke “speldenprikken” werk: Door maatwerk met een zo dun mogelijk draadje aan te sluiten op standaard Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central, blijven upgrades beheersbaar en betaalbaar.