Your1Solution SAAS b.v.

Onze software


De software van Your1Solution biedt een totaaloplossing voor alle processen in de flexbranche. Your1Solution is gebruiksvriendelijk en bespaart aanzienlijk op uw ICT kosten. Met Your1Solution genieten de gebruikers van een grote voorsprong op de concurrentie!

Ontwikkelaars en experts

Het team van Your1Solution bestaat uit ontwikkelaars en experts op het gebied van HRM, arbeidsbemiddeling, financiële – en salarisadministratie, wet- en regelgeving en CAO-toepassing.
Hierdoor weten wij wat er speelt en gevraagd wordt.

Het resultaat

De combinatie van die verschillende disciplines levert software op die zich onderscheidt door maximaal gebruiksgemak en een scala aan features waarmee flexondernemers hun kosten verlagen en de kwaliteit van hun dienstverlening verhogen.

Your1Solution is compleet en volledig


De pakketten van Your1Solution zijn compleet en volledig geïntegreerd. Ze bieden een totaaloplossing voor alle werkzaamheden in de flexbranche, van planning tot facturatie en alles wat ertussen zit. Front- en backoffice in één uniek systeem, inclusief CRM, verloning, financiële administratie en planning. Door de combinatie met de meegeleverde Microsoft Office en Outlook heeft u verder niets meer nodig.